4 Aralık 2013

Evden Çalışarak Para Kazanmak İstiyorum

Başkasının yanında çalıp da işinden, hayatından memnun olan insan sayısı parmakla gösterilecek kadar azdır. Bir çoğumuz hayatını idame ettirebilmek için, hiç de mutlu olmadığı halde, başkasının yanında, emir altında çalışmak zorundadır. Her gün sabah kalkıp şehrin koşturmacasına, trafik stresine ve normal hayatta selam bile vermeyeceği insanlardan emir almaya katlanmak zorundayızdır.

Böyle bir durumda, ah keşke şöyle evden çalışarak para kazanabileceğim bir işim olsa diye düşünmekten kendimizi alamayız. Ama bu işi bir türlü hayata geçiremeyiz. Bu blogta sizlere daha önce de bahsettiğim affiliate marketing yani satış ortaklığı yöntemi, son zamanların en güzel olayıdır bence. Eğer İnternetle aranız iyiyse ve içerik üretme yani yazı yazma konusunda kendinize güveniyorsanız. Bu hayallerinizi gerçekleştirmemeniz için hiç bir neden yoktur.

Tek yapmanız gereken küçük bir başlangıç yapmak ve her gün düzenli olarak bir kaç saatinizi bu işe ayırmak. Üstelik kaybedecek hiç bir şey yok. Sıfır sermaye ile kendi işinizin sahibi olabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızla ilgili ipuçlarını bu blogta sizlerle paylaşacağım. Ama şimdi hemen kendinize ücretsiz bir blog açın ve hemen birşeyler hakkında yazmaya başlayın. Yazarken bir şeylere odaklanırsanız daha başarılı olursunuz.

Mesela moda, güzellik ve giyim konularına meraklıysanız, youtubedaki "bugün ne giysem" benzeri videoları izleyip, bu videoların bir özetini kendi yorumlarınızı katarak çıkarın ve blogunuzda yayınlayın. Ya da sinema ve dizi merakınız varsa izlediğiniz dizilerin her bölümü için kendi yorumlarınızla birlikte bir özet çıkarıp yayınlayın.

Diğer televizyon programlarını da kullanabilirsiniz. Meraklı ve ilgili olduğunuz her konu için bu geçerlidir. Youtube'a gidin ilgili olduğunuz konularda videolar izleyin. Bu videoları kendi bloğunuzda yayınlayın ve videonun altına kendi düşüncelerinizi, yorumlarınızı ekleyerek 250-300 kelimelik bir makale oluşturun. Bu şekilde haftada üç beş makale girerek zaman içerisinde Gooogle, blogunuza insanlar göndermeye başlayacaktır. Sizde bloğunuzdaki reklamlardan ve affiliate programlarından para kazanmaya başlarsınız.

Yukarıda söylediklerim, olayı çok basit bir şekilde kabaca özetleyen iş fikirleridir. Aslında bu iş bu kadar basittir. Sadece sabırlı ve istikrarlı bir şekilde özgün yazılar yazacaksınız. Gerisi çok basit. Bu konuda size daha ayrıntılı yol gösterecek bir kaynak işinizi çok kolaylaştıracak ve ufkunuzu açacaktır. Goomass Eğitim Seti bu konuda bilmeniz gereken herşeyi çok güzel bir şekilde anlatıyor. Şimdi bu kaynak eserle ilgili aşağıdaki videoyu izleyelim.

Evden Nasıl Para Kazanabilirim?





Selam dostlar bu makalemizde X-ticaret ve ayrıca Clickbank ile neler başarabileceğinizi anlatacağız.Clickbank ne anlama gelir x ticaret ne demektir affiliate marketing nedir bundan bahsedeceğiz. Affiliate marketing başkalarına ait ürünleri pazarlayarak kazanç sağlamaktır.Hiç bir şekilde ürününüz olmasına gerek yok. Farklı bir ürünü pazarlayarak internet vasıtasıyla büyük yüzdelerle komisyon sağlayabilirsiniz.Bunu nasıl oluşturacaksınız Goomass eğitim setinde bununla ilgili bütün detaylardan bahsedilmiştir. Özellikle şunu belirtelim sıfır sermaye ile yani hiç para harcamadan ürün satışı ile para kazanabilirsiniz.
 
Clikbank ise ürün sahibi ile satış ortaklarını buluşturan belli bir platform bir havuzdur. Ürün sahipleri mallarını sunar satış oratakları da bu havuzdan en fazla satılacak olan, ona en fazla para kazandıracak malı seçerek çeşitli analiz ve kriterlere göre değerlendirir. Buradaki bilgilerin daha detaylısını Goomass eğitim setinde bulabilirsiniz.
 
Tanıtımını yapacağımız maldan ya da hizmetten maksimum düzeyde para kazanmanız için incelik dediğimiz ayrıntılar var bunları anlattık. Bu analiz kriterlerine göz gezdirerek malınızı tercih edip hemen satmaya başlayacaksınız. Masraf yapmadan gelir sağlayacaksınız. Veya çeşitli promosyon metotlarıyla daha fazla kazanacaksınız. Değişik yöntemlerle kalıcı para kazanma çözümlerine değindik.
 
Bunu İngilizce kaynaklardan araştırdığımızda oldukça çok popüler olduğunu kavrayabilirsiniz. Bu sistem işliyor, ve ayrıca buradaki sistem gelir elde ediyor. İnternet vasıtasıyla en iyi düzeyde para kazanılabilen yöntemdir bu. Yani bir mal sahibi olmadan, para harcamadan gelir elde edebileceğiniz yöntemdir. Para harcamadan diyoruz lakin biz oldukça fazla sistemden bahsettik.
 
Kısacası masraf yapmadan kazanabileceğiniz yöntemlerden de para harcayarak yurtdışından her hangi bir ülkenin, kısacası hiç yabancı dil bilmesenizde Türkiyenin ücra her hangi bir kasabasından, söz gelimi Hollandada ki bir hastaya ihtiyacı olan ilacı satabileceksiniz. Herhangi bir şekilde yabancı dil bilmeden de bunu gerçekleştirebilirsiniz. Hatta cok az İngilizce bilgisi ile birlikte daha güzel şeyler sağlanabilir.
 
Bunlardan farklı farklı bahsettik, yalnızca bir tek metoda odaklanmadık. Ama genel hatlarıyla biz pazarlama paylaşımı ile birlikte gelir elde etmekten bahsediyoruz bununla birlikte bunu gösteriyoruz. Önemli yerlerini anlatıyoruz. Satış ortaklığı ne anlama gelir bu sistemi herşekilde görebilirsiniz ama epeyce ince ayarlar vardır. Bu hassas ayarları GOOMASS Eğitim Kitinde bulabilirsiniz.
 
Goomass eğitim setinde satış ortaklığındaki pazıl yap bozun kayıp olan bölümünü bulacaksınız. Belki de söz konusu işi yapanlar tecrübe edenler de vardır lakin yaptım olmadı başaramadım diye düşünenler mevcutsa bulmacanın görünmeyen bölümü Goomass eğitim kitindedir. Ne denli başarı sağladığınızı clickbank ve ayrıca x ticaretteki satış raporundan görebilirsiniz.
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites