23 Temmuz 2012

İngilizce Seti Tavsiye Deep English

Bu konumuzda size, yeni yeni piyasaya çıkmış olan ve bununla birlikte oldukça başarılı bulduğum bir İngilizce setinden bahsedeceğim. Klasik İngilizce eğitiminde yapılmakta olan hatalardan ve ayrıca hatalı İngilizce öğrenme tekniklerinden sıkça bahsediyorum. Bu yanlışları bırakıp uygun tekniklerle İngilizce öğrendiğinizde, çok daha hızlı ve kolay İngilizce öğrenebileceğinizi ifade ediyorum.

Daha da önemlisi, İngilizce öğrenmekle kalmayıp akıcı İngilizce konuşmak istiyorsanız bu uygun teknikleri uygulamanız gereklidir. Daha evvel size Effortless English ve ayrıca Power English İngilizce setini anlatmış ve önermiştim. Deep English İngilizce seti de, Effortless English’e benzeyen aynı zamanda uygun İngilizce öğrenme yöntemlerini kullanan dijital (sesli dersleri bulunan) bir İngilizce eğitimidir.
deep english
Deep English İngilizce seti içinde 12 tane farklı konudan (hikayeden) oluşan ders bölümü bulunuyor (toplamda 120 mp3 audio dersi ve bununla birlikte pdf metin dökümanları). Söz konusu dersler genel olarak; kişisel gelişim andıran ve bize ilham veren, başarılı insanların yaşamlarından bölümler içeren ufak hikayelerden oluşuyor.

Kaldı ki bu kursun öbür ismi “The True Stories Fluency Course” yani, Gerçekleşmiş hikayeler akıcı ifade eğitimi. Ders içeriklerinin ilginç ve ayrıca kolay olması, sizlerin daha çok dinlemek istemenizi ve bu şekilde İngilizcenizi daha çok geliştirmenizi kolaylaştırıyor.

Her bir eğitim bölümünün içinde birisi yavaş, öbürü normal konuşma seviyesinde oluşturulmuş iki tane dinleme dersi (Active Listening) bulunuyor. Active Listening derslerini (önce yavaş, sonra normal versiyonu) birkaç defa dinledikten sonra, Aynı ders için bir soru cevap bölümü (Active Speaking) vardır. Söz konusu derste size yöneltilen kolay sorulara cevaplar vererek yeni sözcüklerin anlamlarını pekiştirmiş oluyorsunuz.

Sonradan yine bu konu için konuşma kısmı olan Fluency Booster dersi vardır. Söz konusu derste de işlediğimiz hikayeyi, gene sorular çerçevesinde tekrar yorumlayıp anlatmış oluyorsunuz. Böylelikle İngilizceyi hem dinleyerek aynı zamanda da konuşarak öğrenmiş oluyorsunuz. Kısacası Deep English sloganına uygun olarak, İngilizceyi çalışmıyor, onu kullanıyorsunuz.

Deep English İngilizce setinin, tıpkı Effortless English sisteminde belirttiğim gibi 7 günlük bir kurallar paketi vardır. Söz konusu kuralları ve örnek İngilizce dinleme ve konuşma derslerini daha sonraki günlerde sizlerle Türkçe olarak yayınlayacağım. İstiyorsanız Deep English ana sayfasını gezerek işte bu ücretsiz dersler için mail üyeliğinizi yapabilirsiniz. Böylelikle yedi gün süresince her gün bir e-mail ile birlikte işte bu kuralları İngilizce olarak öğrenebilirsiniz. Ayrıntılı bilgi ve bedava e-mail aboneliğinizi oluşturmak için burayı tıklayın.

Deep English paketinin fiyatı 99,95 $ dır. Ayrıca memnuniyet (para iade garantisi) vermektedir. Deep English kursunun İngilizce dinleme ve konuşmanızı ilerletmediğini söylüyorsanız altmış gün içerisinde paranızın tamamını iade edeceklerini garanti ediyorlar. Kısacası Deep English işte bu konuda kendisine oldukça güveniyor. Denemesi ücretsiz. Hemen şimdi alt taraftaki videoları izleyip, açıklamaları okuyarak Deep English programını daha ayrıntılı tanımış olalım.

Deep English Yaşanmış Hikayeler Eğitimi


Hayat çok kısa: İngilizce çalışmayı geçin, İngilizceyi kullanmaya başlayın. Deep English ile İngilizce başarıya açılan yolunuz konuşmak ve dinlemekten geçer. İngilizce analiz etmekten bunaldınız mı? Yalnız değilsiniz.
İngilizce çalışıyor olmak, güzel konuşmanızı geliştirmez. Çok daha iyi bir yöntem var. Çok iyi ingilizce konuşan birisi olabilmek için, daha fazla konuşmaya ihtiyacınız var. İngilizce konuşmaları daha iyi anlamak için daha çok dinlemeniz gerekir.

İşte sorun: daha fazla İngilizce dinlemek aynı zamanda konuşmak için yeterli şansınız yok. İngilizceyi hayata geçirmek için yeteri kadar imkanınız yok. İşte cevap: İnteraktif dinleme ve konuşma yaşanmış hikayeler. Deep English ingilizce setinde bunları öğreneceksiniz:
  • Düşünmeden basit bir şekilde konuşacaksınız.
  • Gerçek ingilizce konuşmaları anlayacaksınız.
  • Güvenli bir şekilde iletişim kuracaksınız.

Dikkat edin İngilizce; çalışmak için değil, konuşmak içindir.

Deep English Kursunu En iyi kılan nedir?

Deep English, en sevilen, ilginç ve faydalı İngilizce derslerini göreceğiniz tek yerdir. Bizler işte buna Deep English ismini verdik çünkü üstünde derinlemesine hayal etmek isteyeceğiniz (tekrar tekrar dinlemek isteyeceğiniz) bununla birlikte hakkında konuşmak isteyeceğiniz oldukça enteresan bir İngilizce içerik kullanıyoruz. Deep English dersleri, sizi daha fazla dinlemek ve ayrıca konuşmak adına motive eder.
“Bu, yalnızca basit bir ingilizce dersi değil. Öncelikle ingilizce dinlemenizi ve ingilizce konuşmanızı geliştiriyor. Ama aynı zamanda da size bir hayat dersi veriyor. Çok teşekkür ederim. Sizler gerçekten çok harika öğretmenlersiniz.” (Gabriela Bordeianu Romanya) 
  • Bu günün ve geçmişin önde gelenleri ve kahramanları hakkında bilgiler öğrenin.
  • Başarılı bireylerin, başarıya ulaştıran davranışlarını öğrenin.
  • Parlak görüşlü bireylerin ne şekilde düşündüklerini öğrenin.

Diğer İngilizce setlerinde bu gibi hikayeler bulamazsınız. İşte bu dersler sizleri doğal olarak daha çok İngilizce dinlemeye ve daha fazla İngilizce konuşmaya cesaretlendiriyor. İşte bu yüzden Deep English İngilizce seti kendi alanında bir numaradır.

Adım Adım İngilizce Akıcılık Rehberi

Şayet İngilizceyi kullanmaya (çalışmaya değil) her gün 15 dakika ayırırsanız, İngilizceniz çok iyi gelişecektir. Gün geçtikçe İngilizce dinlemenizi, konuşmanızı, telaffuzunuzu, gramerinizi ve kelime hazinenizi geliştirecek, takibi rahat bir programınız olacak.
“Deep English yöntemi sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. İngilizce dinleme ve anlama durumum gittikçe ilerliyor ve daha şimdiden konuşmaya başladım bile.” (Ivone Hermes - Brezilya)

Deep English ingilizce seti, Yüz yirmi farklı bölümü kapsayan altı aylık bir settir. Ancak öğrencilerimiz bu eğitim setinin yararlarını daha çabuk farkederler. Çünkü biz, İngilizce çalışmaya değil, İngilizceyi kullanmaya odaklanıyoruz. Bu yüzden İngilizcenizi daha süratli ilerletebiliyorsunuz. Sonuçları farketmeye başladıkça bu durumu anlayacaksınız.

Çok daha basit ve daha çabuk İngilizce konuşmaya başladıkça, kendinizdeki bu gelişimi fark edeceksiniz. Bizim benzersiz İngilizce konuşma derslerimiz (Active Speaking and Fluency Booster) sizlere gelişiminizi açıkça farketme şansı sağlayacak.

Hızlı İngilizce konuşmaları kolayca anlayabilir hale geldiğinizde İngilizce dinleme yeteneğinizin çok daha iyi duruma geldiğini göreceksiniz. Deep English, değişik konuşma hızlarında (yavaş ve hızlı versiyonlarda) oluşturulmuş derslerle kulaklarınızı eğiten tek İngilizce kursudur.

Her mekanda, Her zaman! Öğrenme Bugün Başlayın!

Deep English Gerçek İngilizce Hikayeler Kursu dijital derslerden oluşur. Derslerimizi hemen şu an bilgisayarınıza indirebilir ve şu anda çalışmaya başlayabilirsiniz. Beklemek yok. Ekstra kargo parası ödemek yok. Dersleri şimdi alın. Hemen şimdi, bugün öğrenmeye başlayın.
ingilizce-seti-mp3

Ayrıca derslerimizi her tarafta kullanabilirsiniz. Bilgisayarda, mp3 player veya iPod cihazlarda veya cep telefonunuza göndererek dersleri çalışabilirsiniz. Dilediğiniz yerde İngilizce dinleme ve konuşma egzersizi yapabilirsiniz.

Bu husus, zamana gereksinimi olan hareketli, meşgul insanlar için çok iyidir. Bundan böyle, “İngilizce için zamanım yok” benzeri mazeretlere son.

İngilizceyi ne şekilde öğrenebileceğimizi ifade biçiminiz gerçekten müthiş. Gerçekten faydalı ve ben bunu çok sevdim. İngilizceyi basit öğrenmenin yegane tekniği, sizin anlattığınız gibi büyük fotoğrafa konsantre olmak. Yardımınız için çok minnettarım. (Berker Arman Turkey)
Ayrıntılı bilgi için tıklayın!

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites