17 Mart 2011

En Kullanışlı Wordpress Teması

Wordpress bloglarınız icin kaliteli tema bulmanin ne kadar zor oldugunu hepiniz bilirsiniz. Özellikle de hem goze hos gelen, hem de seo uyumlu wordpress temalari bulmak günlerce zamanımızı alabilmektedir. Hele de farkli alanlarda (niche) yayin yaptiginiz wordpress siteleriniz varsa bunlar icin uygun temalari arayip bulmak isinizi daha da zorlastirmaktadir.

Ornegin saglikla ilgili bir wordpress siteniz var. Bununla birlikte internet marketing, araba parcalari, internet oyunlari ve bunun gibi daha bircok niche dedigimiz farkli alanlarda wordpress blogunuz var. Bunlardan bazilarinda affiliate marketing yaparak komisyon kazanclari elde ediyorsunuz. Bazi sitelerinizde ise adsense ile google reklamlarindan para kazaniyorsunuz. Tum bu siteleriniz icin en guzel wordpress temasini bulmak ve kullanmak istersiniz. Buldugunuz wordpress temalarinin da adsense uyumlu, seo uyumlu ve bazen affiliate marketing uyumlu olmasini istersiniz.



Simdi sizlere simdiye kadar gordugum en guzel wordpress temasindan bahsetmek istiyorum. Oyle bir wordpress temasi olsun ki, diger wordpress sitelerimiz icin de kullanabilelim. Ama tasarimlari ve gorunumleri birbirine benzemesin. Oyle bir wordpress temasi olsun ki affiliate marketing yaptiginiz nichelerle uyumlu gorunume sahip olsun. Ayrica hem adsense uyumlu wordpress temasi olsun ve seo uyumlu wordpress temasi olsun.

Evet boyle bir tema hayal degil, gercekten var. Oncelikle buraya tiklayarak bu temanin ornek videosunu izleyin. Ne kadar kullanisli ve pratik oldugunu kendiniz gorun. Calistiginiz tum wordpress bloglarinda farkli gorunum ve tasarimla kullanabileceginiz tek bir wordpress temasi.

Sizi omur boyu tema derdinden kurtaracak bu temanin coklu sitelerde kullanabileceginiz kisisel fiyagi 67 dolardir. Wordpress blogu olan herkese tavsiye ediyorum. Temanin ilk 7 gunluk deneme suresi ucretsizdir. Ayrica temayi aldiktan sonra begenmezseniz 60 gunluk para iade garantisi vardir. Ama boyle bir temayi begenmeyeceginize ihtimal bile vermiyorum. Simdi buraya tiklayarak 7 gunluk ucretsiz deneme surumunuzu hemen indirin, kaliteli wordpress temasi neymis kendiniz gorun. Hepinize hayirli olmasi dilegiyle.
http://www.squidoo.com/wordpress-kurulumu-hosting-domain

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites