3 Kasım 2010

İngilizce Kişisel Gelişim Video Dersleri 1

Uzun bir süredir sitemizde Effortless English sistemini anlatıyoruz. Şimdi sizlerle, kişisel gelişim ingilizce dersleri kategorisi altında, İngilizceyi geliştirmeye yönelik videolar paylaşacağız. Böylece, Effortless English sisteminin yönetmeni A.J. Hoge’u daha yakından tanıyacak ve Effortless English derslerinin içeriği hakkında fikir edinmenize yardımcı olacağız.

Effortless English kurucusu ve yöneticisi A.J. Hoge, yalnızca ingilizce eğitimi alanında değil daha pek çok alanda bilgi sahibi ve kendini geliştirmiş biridir. Bu durumun effortless english derslerine de yansımasını kolayca görebilirsiniz. Bir çok derste A.J. Hoge; kişisel gelişim, motivasyon, sürekli öğrenme, işletme, yönetim ve kendi işini kurma konularından alıntılar yaparak, öğrencilere yalnızca İngilizceyi öğretmekle kalmıyor, hayata dair çok faydalı bilgileri de kazandırmış oluyor. İşte bu yüzden sizlere ısrarla Effortless English derslerini tavsiye ediyoruz.
ingilizce kişisel gelişim derslerinde A.J. Hoge, movie technique (ingilizce eğitiminde film tekniği) denilen bir yöntem kullanarak, kişisel gelişim alanının öncülerinden Tony Robbins eğitim videolarını daha kolay bir İngilizceyle sadeleştirerek anlaşılır hale getiriyor. Böylece bizler, hem Tony Robbins’in kişisel gelişim derslerinden yararlanmış oluyoruz, hem de konuşmalarda geçen kelime ve phraseleri daha iyi anlayarak, telaffuz ve tonlamaların farkına vararak gerçek ingilizce öğrenmiş oluyoruz. Şimdi aşağıda, ilk kişisel gelişim dersimizi izleyelim.

Herzamanki gibi bu konuda da youtube sitesinden alıntı yapıyoruz. Youtube sitesine giremeyen arkadaşlar şuradaki yazımızda anlattığımız ayarları yaparak videoları izleyebilirler.



Effortless English Club

Kişisel gelişim videolarından başka, A.J. Hoge’un iş İngilizcesi ya da başarı İngilizcesi olarak çevirebileceğimiz "Business English Success" isimli bir çalışması daha var. Piyasadaki iş İngilizcesi kurslarından biraz daha farklı bir çalışma olarak A.J. Hoge, iş hayatında kullanılan bazı teknik kelimeleri ezberletmek yerine, katılmış olduğu kişisel gelişim ve başarı seminerlerinden, bu konularda okuduğu kitaplardan ve kendi hayatındaki iş tecrübelerinden alıntılar yapıyor. Ayrıca orijinal Effortless English ders setlerinde olduğu gibi, bu derslerin de vocabulary, mini story, pov mini story ve commentary bölümleri mevcuttur. Bu sayede hem kişisel gelişim ve iş başarısı prensipleri öğrenip hem de İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

Etkili İngilizce Öğrenme Kuralları:

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites